Angst voor de tandarts

Bij Kliniek Amsterdamse Tandartsen begrijpen we dat een bezoek aan de tandarts voor veel mensen een bron van stress kan zijn. Daarom hechten we extra veel belang aan uw comfort en welzijn, met speciale aandacht voor patiënten met tandartsangst.

Een team dat u op uw gemak stelt
Ons team van ervaren tandartsen en geduldige mondhygiënisten is speciaal getraind in het omgaan met tandartsangst. We nemen de tijd om u te leren kennen, uw angsten te begrijpen en een behandelplan op maat op te stellen. We creëren een rustige en ontspannen omgeving waar u zich op uw gemak voelt.

Duidelijke communicatie en geduld
We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden, uw zorgen weg te nemen en u stap voor stap te informeren over de behandelingen. We werken met geduld en respect voor uw grenzen, en zorgen ervoor dat u altijd de controle houdt over de behandeling.

Moderne technieken en comfortmaatregelen
We maken gebruik van moderne technieken en comfortabele behandelmethoden om uw ervaring zo prettig mogelijk te maken. We bieden diverse afleiding- en ontspanningstechnieken aan, en indien nodig kunnen we sedatieve medicatie voorschrijven om uw angst te verminderen.

Uw comfort staat voorop
Bij Kliniek Amsterdamse Tandartsen staat uw comfort voorop. We willen dat u met een gerust hart en zonder stress uw tandzorg kunt ondergaan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.