Kindertandheelkunde

Kindvriendelijke tandzorg voor een stralende lach

Een glimlach op het gezicht van uw kind, onze prioriteit

Bij de Kliniek Amsterdamse Tandartsen begrijpen we dat een bezoek aan de tandarts voor kinderen een speciale aandacht vereist. Daarom staat ons team van geduldige en ervaren mondzorgprofessionals klaar om uw kind op zijn of haar gemak te stellen en van elk bezoek een positieve ervaring te maken.

Gespecialiseerd in kindertandheelkunde
Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn speciaal opgeleid in de behandeling van kinderen en weten hoe ze met de unieke behoeften van jonge patiënten om te gaan. We creëren een kindvriendelijke omgeving waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt en met een stralende lach naar huis gaat.

Preventie voor een gezond gebit
We geloven dat het aanleren van goede mondhygiënegewoonten op jonge leeftijd essentieel is voor een leven lang gezond gebit. Daarom bieden we een breed scala aan preventieve diensten aan, waaronder:

Routinecontroles: We controleren regelmatig de tanden en tandvlees van uw kind om problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen.

Poetslessen: We leren uw kind de juiste poetstechnieken aan om tandplak en cariës te voorkomen.

Gebitsreiniging: Onze mondhygiënisten reinigen professioneel de tanden van uw kind om tandplak en tandsteen te verwijderen.

Fluoridebehandelingen: We versterken de tanden van uw kind met fluoride om ze te beschermen tegen cariës.

Orthodontische evaluaties: We beoordelen de ontwikkeling van het gebit van uw kind en adviseren u indien nodig over orthodontische behandelingen.

Een plezierige ervaring
Ons doel is om van elk tandartsbezoek een plezierige en leerzame ervaring te maken voor uw kind. We nemen de tijd om met uw kind te praten en uit te leggen wat we doen, zodat hij of zij zich betrokken voelt bij het proces. We gebruiken kindvriendelijke taal en technieken om het bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Samenwerking voor optimale mondgezondheid
We werken nauw samen met u om de mondgezondheid van uw kind te optimaliseren. We geven u advies over voeding, mondhygiëne en de ontwikkeling van het gebit van uw kind. Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar.

Bij ons is de glimlach van uw kind onze prioriteit en passie. We kijken ernaar uit om uw kind te verwelkomen en te begeleiden op weg naar een gezond gebit en een stralende lach!

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek!