Mondhygiëne

Wij zetten ons in voor uw mondgezondheid

Binnen onze tandartsenpraktijk staan preventie en optimale mondhygiëne centraal. Wij geloven dat een gezond gebit niet alleen bijdraagt aan een frisse adem en een stralende lach, maar ook een belangrijke rol speelt in uw algehele gezondheid en welzijn.

Gepersonaliseerde zorg voor uw gebit
Ons team van ervaren mondhygiënisten staat klaar om u te voorzien van gepersonaliseerd advies en behandelingen op maat. We werken nauw met u samen om een effectieve mondhygiëneroutine te ontwikkelen die aansluit bij uw specifieke behoeften en levensstijl.

Tijdens uw afspraak bespreken we:

De juiste poetstechnieken: Onze mondhygiënisten leren u de optimale poetstechniek om tandplak en tandsteen te verwijderen en uw tandvlees gezond te houden.

Tandzijde en mondspoelmiddelen: We adviseren u over het gebruik van tandzijde en mondspoelmiddelen, en hoe deze middelen uw dagelijkse mondhygiëneroutine kunnen complementeren.

Voeding voor uw gebit: We informeren u over de invloed van uw voeding op uw gebit en geven tips voor een tandvriendelijk dieet.

Meer dan poetsen en flossen
Naast een goede dagelijkse mondhygiëne, is het belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren bij de tandarts. Tijdens deze controles worden eventuele problemen vroegtijdig opgespoord en behandeld, waardoor u pijnklachten en verdere complicaties kunt voorkomen. Ook professionele reinigingen door de mondhygiënist dragen bij aan een gezond gebit en tandvlees.

Voorkom problemen met uw gebit
Om uw mondgezondheid te optimaliseren, is het van belang om schadelijke gewoonten te vermijden. Roken, overmatig suiker- en zuurgebruik hebben een negatieve invloed op uw tanden en tandvlees.

Samenwerking voor een gezond gebit

Bij tandartspraktijk [naam praktijk] werken we nauw met u samen om uw doelstellingen voor mondgezondheid te behalen. We bieden u de nodige ondersteuning en begeleiding om uw gebit gezond te houden en uw stralende lach te behouden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult!