Parodontale behandelingen

Kliniek Amsterdamse Tandartsen: Gespecialiseerde zorg voor gezond tandvlees.
Een gezonde glimlach begint met gezond tandvlees.

Bij Kliniek Amsterdamse Tandartsen staat uw tandvleesgezondheid centraal. We streven ernaar om uw tandvlees gezond te houden en tandvleesaandoeningen zoals parodontitis te voorkomen of te behandelen.

Parodontitis: Een ernstige bedreiging voor uw gebit
Parodontitis is een chronische ontsteking van het tandvlees die, indien onbehandeld, kan leiden tot onomkeerbare schade aan het tandvlees en kaakbot. In ernstige gevallen kan parodontitis zelfs tot tandverlies leiden.

Deskundige zorg voor uw tandvlees
Ons team van ervaren parodontologen is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van parodontale aandoeningen. We beschikken over de nieuwste technieken en technologieën om uw tandvlees optimaal te behandelen.

Gepersonaliseerde behandelplannen
Elke mond is uniek, en daarom benaderen we elke patiënt met een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om uw tandvleesgezondheid grondig te beoordelen en stellen vervolgens een behandelplan op maat op. Dit plan kan bestaan uit:

Grondige reiniging: We verwijderen tandplak en tandsteen van uw tanden en tandvlees, zowel boven als onder de tandvleesrand.

Wortelplanning: We polijsten de worteloppervlakken van uw tanden om ontstekingen te verminderen en verdere aanhechting van bacteriën te voorkomen.

Chirurgische ingrepen: In ernstige gevallen kan een chirurgische ingreep nodig zijn om uw tandvlees en kaakbot te herstellen.
Uw glimlach, onze prioriteit

Ons doel is om uw tandvleesgezondheid te herstellen en te behouden, zodat u weer met een gerust hart kunt glimlachen. We begeleiden u met aandacht en expertise doorheen het gehele behandeltraject.

Tijdens een consult bespreken we uw tandvleesgezondheid en de behandelmogelijkheden die voor u relevant zijn. We informeren u graag over onze werkwijze en beantwoorden al uw vragen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult!