Preventieve mondzorg

Preventieve mondzorg voor een stralende lach en optimaal gebitgezondheid.
Kliniek Amsterdamse Tandartsen – Uw partner voor een gezond gebit

In onze kliniek staat uw glimlach centraal. Ons team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten zet zich met passie in om u te ondersteunen bij het behoud van een gezond gebit en het voorkomen van mondproblemen.

Preventie: De sleutel tot een gezond gebit
Wij geloven dat preventieve mondzorg de basis vormt voor een gezond gebit op de lange termijn. Dit omvat meer dan alleen regelmatige controles. We begeleiden u graag bij het ontwikkelen en implementeren van een optimale mondhygiëneroutine, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze preventieve zorg omvat:
Persoonlijk advies: Onze deskundige teamleden nemen de tijd om uw mondgezondheid te bespreken en u gerichte adviezen te geven over poetstechnieken, flossgebruik, mondhygiëneproducten en voedingskeuzes die uw gebit gezond houden.
Reguliere controles: Tijdens periodieke controles inspecteren we uw tanden, tandvlees en mondslijmvlies op cariës, tandvleesaandoeningen en andere afwijkingen. Zo kunnen we problemen vroegtijdig opsporen en behandelen, waardoor u pijnklachten en verdere complicaties kunt voorkomen.
Preventieve behandelingen: Naast controles bieden we diverse preventieve behandelingen aan, zoals gebitsreiniging, fluoridebehandelingen en het plaatsen van sealants. Deze behandelingen helpen tandplak en tandsteen te verwijderen, uw tanden te versterken en cariës te voorkomen.

Moderne tandheelkunde voor optimale zorg
Onze tandartspraktijk is uitgerust met moderne faciliteiten en geavanceerde technologieën. Zo kunnen we u de best mogelijke zorg bieden, met aandacht voor comfort en efficiëntie.

Samenwerking voor een gezond gebit
We geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak. We werken nauw met u samen om uw doelstellingen voor mondgezondheid te behalen en een optimaal behandelplan op te stellen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult!