Prijzen en voorwaarden

Elke tandarts of mondhygiënist is gebonden aan de door de overheid vastgestelde tarieven.

De huidige tarieven vindt u op  https://www.nza.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/de-rekening-van-de-tandarts-mondhygienist-of-orthodontist

Voor behandelingen die meer dan €250,- kosten, ontvangt u van ons een offerte. Deze zal 3 maanden geldig zijn binnen hetzelfde kalenderjaar.

Uw zorgverzekeraar bepaalt welk deel van de behandelingskosten wordt vergoed. Wij kunnen aan de hand van een behandelplan een inschatting maken welk deel van de behandeling wordt vergoed. Neem voor meer informatie contact op met de zorgverzekeraar.

Meer informatie over de veranderingen kunt u vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Voor meer praktische informatie kunt u ook kijken op de website Alles over het gebit (www.allesoverhetgebit.nl) van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Klachtenregeling & garantie
Uiteraard doen we bij Kliniek Amsterdamse Tandartsen ons uiterste best om u met 100% tevredenheid te behandelen. Toch kan het soms voorkomen dat u ontevreden bent over een behandeling of één van onze medewerkers. We stellen het op prijs als u ons hiervan op de hoogte stelt, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing.

Persoonlijk gesprek
Als u een klacht heeft horen we dit het liefst van u persoonlijk, zodat we hierover in gesprek kunnen gaan met de betrokkene(n). Op deze manier kunt u rustig en uitgebreid aangeven waar u niet tevreden over bent. Dit is voor ons belangrijk om te weten en geeft ons de gelegenheid om het samen met u op te lossen.

Komen we er echt samen niet uit, dan is het voor u goed te weten dat wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT.