LET OP! I.v.m. Zomervakantie zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Stuur eventueel een email of spreek een voicemail in. Er wordt dan later contact met u opgenomen. Op werkdagen zijn er wel spreekuren.

Kliniek Amsterdamse Tandartsen is vanaf 18 november 2013 gevestigd op de Wielingenstraat 30C. Tegenover de zijkant van de RAI. 

Wij richten ons, al meer dan 87 jaar, voornamelijk op uw mondgezondheid. Bij een gezonde mond horen mooie tanden, dus ook het esthetische aspect van een gezond gebit krijgt bij ons de nodige aandacht. Met uw wensen en onze kennis en expertise hebben wij voor iedereen een tandheelkundig advies op maat. Kijk voor de mogelijke behandelingen op een van de links hiernaast.

Wanneer u een aanvullende verzekering voor de tandarts hebt hoeft u in veel gevallen de behandeling zelfs niet te betalen! Wilt u wat meer weten hierover neemt u dan contact met ons of met uw zorgverzekeraar.

Een team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten leveren gezamenlijk algemene tandheelkunde en mondzorg. Preventie staat natuurlijk voorop. Daarom vinden wij goede voorlichting belangrijk en begeleiden wij u bij een voor u zo optimaal mogelijke mondhygiëne.